OVER ONS

Waarom FaBoX?

Geen festival, braderie of feest is compleet zonder kleur. Geschminkte kinderen of spannende bodypaints. FaBoX heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in tijdelijke lichaamsdecoratie in alle vormen en voor iedereen. Onze ervaren professionals hebben een gezamenlijke set vaardigheden en kennis die onmisbaar is voor iedere activiteit. Zij staan klaar om extra kleur toe te voegen aan uw evenement. FaBoX biedt passende arrangementen voor ieder gelegenheid.

Al jaren merken we dat het via Google moeilijk is om makkelijk een schminker voor een kinderfeestje te vinden, een henna artiest voor een festival of een bellypaint voor een babyshower … om maar een paar voorbeelden te noemen. Waarom dan niet gewoon 1 plek waar alles te vinden is. Eenvoudig makkelijk en snel.

U vult in wat u zoekt en waar, u krijgt vervolgens een overzicht van beschikbare professionals. U kiest en maakt direct een afspraak én u heeft dan nog de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Eenmaal uw keuze gemaakt, dan legt u de artiest vast, betaalt u en kunt u vervolgens rustig achterover leunen. Zo simpel en eenvoudig is het om een professioneel artiest in te huren.

Heeft u vragen over het aanbod of wilt u een grotere groep professionals tegelijk inhuren? Stuur ons gerust een bericht via het onderstaand contactformulier.

12 + 12 =

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op door naar onze contactpagina te gaan of een e-mail te sturen naar het volgende mailadres:

hallo@fabox.nl

Ben jij een artiest?

Meld je dan nu bij ons aan en vertel ons wat jouw expertise is.

FaBoX

FaBoX

Badhuisstraat 109-B
4381 LP Vlissingen

T : 06 428 06 302
KvK : 39089901